MENU

Certyfikaty, dobre praktyki

Cały proces produkcji objęty jest wdrożonym i certyfikowanym Systemem Bezpieczeństwa Żywności (FSSC 22000), który obejmuje każdy etap produkcji, od kontroli surowca u dostawcy, po kontrole wyrobu finalnego.

Paula posiada również certyfikat BIO uprawniający do produkcji wyrobów ekologicznych, a także certyfikat koszerności na wybrane produkty.

Wszystkie nasze dodatkowe działania, stale wpływają na podnoszenie jakości produktów oraz obsługi klienta.


FSSC 22000 (SGS)
BIO (PCBC)
KOSZERNOŚCI


Opieramy swoją działalność na przestrzeganiu wszelkich wymogów prawnych i zasad społecznych dotyczących ekologii oraz etyki biznesu. Jej partnerzy mają gwarancję, że otrzymują produkty wytworzone według innowacyjnych technologii, w symbiozie ze środowiskiem naturalnym.


 

Certyfikaty, dobre praktyki

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.