MENU

Mąki instant

Produkty, które łatwo wiążą wodę. Dzięki tym właściwościom doskonale sprawdzają się jako naturalne zagęstniki i mogą być wszechstronnie wykorzystywane w przemyśle spożywczym.

Mąki instant nadają produktom teksturę aksamitną oraz jednolitą strukturę, dzięki czemu mogą być wykorzystywane w wielu aplikacjach.

Są wyprodukowane w 100% z grochu, fasoli lub ryżu.

Mąki instant
MĄKI
  • mąka grochowa instant
  • mąka fasolowa instant
  • mąka z zielonego grochu instant
  • maka ryżowa instant
     
ZASTOSOWANIE
  • zupy instant i zupy do gotowania
  • sosy
  • produkty przemysłu piekarniczego
  • produkty mięsne i rybne
  • produkty dla dzieci : kaszki, desery, produkty mleczne
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • 100% naturalny zagęstnik
  • efekt aksamitnej tekstury produktu
  • bez żadnych dodatków
     

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.