MENU

Mieszanki i posypki

Specjalne dodatki do żywności opracowane przez firmę PAULA wpływają na poprawę smaku, aromatu oraz atrakcyjności produktu. Kompozycja mieszanek jest stworzona na bazie receptur własnych, opartych w większości na wyrobach PAULA.

Mieszanki i posypki
TYP
  • cebula mix
  • bulion warzywny
  • mix warzywny
  • salsa mix
  • bulion warzywny bez glutaminianu monosodowego
  • salsa mix bez glutaminianu monosodowego
  • bulion warzywny na ekstrakcie drożdżowym
  • soja mix bez glutaminianu monosodowego
     
ZASTOSOWANIE

MIESZANKI:

  • przetwórstwo spożywcze
  • mięsny smakowy dodatek do zup, sosów, kostek rosołowych, dresingów
  • przyprawy warzywne w proszku
  • wyrobów garmażeryjnych i rybnych, majonezów, ketchupów i innych


POSYPKI:

  • chipsy
  • frytki
  • chrupki smakowe (również chlebowe)
  • prażone orzeszki
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • szerokie zastosowanie
  • doskonały dodatek smakowy
  • możliwość tworzenia różnych receptur
     

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.