MENU

Naturalne regulatory kwasowości

Grupa naturalnych regulatorów kwasowości o szerokim zastosowaniu w przemyśle spożywczym, gwarantująca naturalny smak. Doskonale zastępują sztuczne zakwaszacze i regulatory kwasowości.

Jedyny taki produkt na rynku.
 

Naturalne regulatory kwasowości
TYP
  • suszony koncentrat ogórka kwaszonego
  • suszony koncentrat ogórka kwaszonego – granulat
  • mieszanka o smaku kapusty kwaszonej
  • suszony koncentrat cytryny
  • ocet winno-owocowy w proszku
  • suszony kwas mlekowy
     
ZASTOSOWANIE
  • zupy
  • sosy
  • dressingi
  • dipy
  • marynaty
  • przyprawy warzywne i mieszanki przyprawowe
  • kisiele
  • budynie
  • desery w proszku
  • jogurty
  • desery mleczne
  • kremy owocowe
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • naturalny smak i aromat
  • wygodne w zastosowaniu
     

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.