MENU

Przetwory mięsne

Przetwory mięsne
UŻYTA GRUPA PRODUKTÓW
  • Owoce i warzywa MIRVAC
  • Owoce i warzywa MIRVAC z infuzją
  • Ser MIRVAC
  • Suszone koncentraty owoców i warzyw
  • suszone hydrolizaty białkowe (SHB)
  • Ekstrakty drożdżowe
  • Ekstrakty warzyw przypraw
  • Naturalne regulatory kwasowości
  • Barwniki w proszku
  • Inne dodatki
  • Mieszanki i posypki
  • Maki instant
PRZYKŁADOWE ZASTOSOWANIE

Pasztet z dodatkiem:

  • ekstraktów drożdżowych lub suszonych hydrolizatów białkowych (smak)
  • warzyw MIRVAC (wygląd/smak)
  • ekstraktów warzyw i przypraw (smak)
  • mieszanek smakowych np. bulion warzywny (smak)

Mieszanki funkcjonalne do przemysłu mięsnego:

  • na bazie suszonych hydrolizatów białkowych oraz ekstraktów drożdżowych (smak, zapach, efekt wzmacniacza smaku i zapachu)
  • z dodatkiem suszonych koncentratów warzyw i ekstraktów warzyw i przypraw (barwa, smak, zapach).

 

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.