MENU

Ryż instant / Mąka ryżowa

Produkty te stanowią nową jakość wśród ryżów instant i mąk ryżowych dostępnych na rynku.

Dzięki odpowiednio dobranym procesom technologicznym ryż instant bardzo szybko rehydratuje zachowując smak gotowanego ryżu i się nie klei.

Mąka ryżowa natomiast to wysokiej jakości naturalny zagęstnik niewymagający gotowania, charakteryzujący się aksamitną i jednolitą strukturą100% ryżu, bez żadnych dodatków i nośników.
 

Ryż instant / Mąka ryżowa
PRODUKT
  • ryż instant
ZASTOSOWANIE
  • zupy instant
  • zupy do gotowania
  • sosy
  • produkty mięsne i rybne
  • dania gotowe
  • desery
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • niski ciężar nasypowy
  • możliwość dopasowania odpowiedniej miękkości i czasu rehydratacji
     
PRODUKT
  • mąka ryżowa 
ZASTOSOWANIE
  • kaszki
  • desery
  • produkty mleczne
  • sosy
  • zupy
  • fixy
  • mieszanki przypraw
  • pasztety
  • produkty przemysłu rybnego

 

KLUCZOWE KORZYŚCI
  • aksamitna i jednolita struktura
  • naturalny zagęstnik
  • nie wymaga gotowania
  • bez dodatków i nośników
  • instant

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.