MENU

Suszone hydrolizaty białkowe (SHB)

Niezwykle wydajny wzmacniacz smaku w niskiej cenie. Suszony hydrolizat białkowy pochodzący z firmy PAULA ma wszechstronne zastosowanie w produkcji spożywczej i przetwórstwie mięsnym, jako znakomity środek wzmacniający zapach i smak, o lepszej skuteczności działania niż hydrolizaty płynne.

Suszone hydrolizaty białkowe (SHB)
TYP
  • SHB
  • SHB Paula
  • SHB Paula Plus
  • SHB KP (koncentracja podwójna)
  • SHB o smaku bekonu II
  • SHB o smaku cebuli
  • SHB o smaku cheddar
  • SHB o smaku grzybów leśnych
  • SHB o smaku kurczaka gotowanego
  • SHB o smaku wędzonki
     
ZASTOSOWANIE
  • do produkcji wszystkich rodzajów wędlin: suchych, wędzonych, mielonych, homogenizowanych, blokowych
  • do wyrobów garmażeryjnych: past, pasztetów, pieczeni, sałatek, przypraw warzywnych wyrobów garmażeryjnych w galarecie
  • sosów
  • zup
  • dań gotowych
  • produktów piekarniczych
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • wzmacniacz smaku i zapachu w niskiej cenie
  • bardziej wydajny niż odpowiedniki w płynie
     

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.