MENU

Suszone koncentraty owoców i warzyw

Suszone rozpyłowo koncentraty owoców i warzyw w formie sypkiego proszku produkowane są ze skoncentrowanych naturalnych soków/pulp/przecierów z dodatkiem maltodekstryny jako nośnika. Produkt powstaje w procesie suszenia rozpyłowego. Suszone koncentraty nie zawierają konserwantów czy syntetycznych składników.

Suszone koncentraty owoców i warzyw
SUSZONE KONCENTRATY OWOCÓW
  • ananas
  • aronia
  • brzoskwinia
  • cytryna
  • czarna porzeczka
  • granat
  • jabłko
  • limonka
  • malina
  • mango
  • marakuja
  • morela
  • owoce tropikalne
  • papaja
  • pomarańcza
  • przecier bananowy
  • śliwka
  • truskawka
  • wiśnia
  • żurawina
ZASTOSOWANIE
  • do galaretek
  • kisieli
  • budyniu
  • deserów w proszku
  • deserów mlecznych
  • jogurtów smakowych
  • homogenizowanych serków
  • placków
  • kremów owocowych
  • ciast
  • lodów
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • atrakcyjny kolor i smak
  • bez konserwantów i sztucznych składników
     
SUSZONE KONCENTRATY WARZYW
  • burak czerwony
  • burak czerwony plus
  • cebula
  • czosnek
  • grzyby leśne
  • grzyby leśne p+b (pieczarka+borowik)
  • marchew
  • ogórek kwaszony
  • mieszanka o smaku kapusty kwaszonej
  • pieczarka
  • pomidor
ZASTOSOWANIE
  • produkty garmażeryjne
  • wszystkie rodzaje wędlin
  • przyprawy warzywne w postaci suchej
  • zupy
  • sosy
  • rosół
  • bulion i dresingi w proszku
  • chipsów
  • chrupek
  • krakersów
  • wszystkich typów sera
  • inne
     
KLUCZOWE KORZYŚCI
  • atrakcyjny kolor i smak
  • szerokie zastosowanie
     

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.