MENU

Wyroby cukiernicze

Wyroby cukiernicze
UŻYTA GRUPA PRODUKTÓW
  • Owoce i warzywa MIRVAC
  • Owoce i warzywa MIRVAC z infuzją
  • Owoce MIRVAC i MIRVAC z infuzja w czekoladzie
  • Suszone koncentraty owoców i warzyw
  • Naturalne regulatory kwasowości
  • Barwniki w proszku
     
PRZYKŁADOWE ZASTOSOWANIE

Praliny czekoladowe z dodatkiem:

  • owoców MIRVAC lub owoców MIRVAC z infuzją jako nadzienie (wygląd, smak, tekstura)
  • obtoczone w suszonych koncentratach owocowych (wygląd , smak, barwa)
  • inne dodatki (smak)

Czekolada nadziewana z dodatkiem:

  • owoców MIRVAC lub owoców MIRVAC z infuzją (wygląd, smak, tekstura)
  • suszonych koncentratów owocowych (smak, barwa)

Produkty czekoladowe:

  • owoce MIRVAC i owoce z infuzją oblane czekoladą jako wyrób czekoladowy do bezpośredniego spożycia (smak, tekstura).

 

NEWSLETTER

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.