Lody

TRENDY & POTRZEBY RYNKOWE

Mówiąc „tak” nietradycyjnym doznaniom smakowym w lodach

Aby zaangażować się w kooperację z konsumentami, marki lodów coraz częściej eksperymentują ze składnikami. Na przykład łączenie słodkich i pikantnych nut smakowych, takich jak warzywa, zyskuje popularność na całym świecie. Marki lodów mogą wykorzystywać zioła i kwiaty do swoich przepisów, co widać w inspiracjach na globalnych rynkach.

Nasza najlepsza odpowiedź

Prostota jest kluczem. Mamy naturalne składniki i czysty skład, a także oświadczenia (claimy) zgodne z funkcjonalną rolą żywności dla każdego z nas. Podstawą jest smak, który sprawia przyjemność każdemu podniebieniu!
  • Produkt Wegański/Wegetariański
  • Bogaty w błonnik
  • Z dodatkiem Superfoods
  • Bez glutenu
  • Łatwe & wygodne w przygotowaniu
  • Bez dodatku mleka
  • Bez laktozy
  • Organiczny
  • Bez dodatku cukru

Odkrywanie nowości w składnikach

Mieszanie warzyw ze słodkimi składnikami wydaje się interesującą strategią, która pozwala markom stymulować konsumpcję.

Ponadto dodanie warzyw może poprawić profil żywieniowy lodów a także pozwala uwzględnić rosnące obawy dotyczące nieodpowiedniego spożycia warzyw, zarówno u dorosłych, jak i u dzieci.

Marki mogą sprawić, że konsumpcja lodów stanie się bardziej niezapomniana i atrakcyjna dla zmysłów, łącząc słodkie i pikantne kombinacje smakowe.

MIRVAC - Poznaj technologię, od której się wszystko zaczyna
Nowoczesna -> Bezpieczna -> Skuteczna

Propozycja składników

Sorbety
Lody
Lody & Sorbety

Składniki

Truskawka (owoce suszone)
Ananas (owoce suszone / superfoods)
Banan (proszki owocowe)

Składniki

Mango (owoce suszone)
Malina (owoce suszone)

Składniki

Brzoskwinia (owoce suszone / superfoods)
Banan (proszki owocowe)


Jeśli zainteresowała Cię oferta - zapraszamy do kontaktu